groepen-events-zakelijk-reserveren-restaurant-event-pijp verjaardag-events-pijp-amsterdam-zakelijk-feest

Groepen & Events

Groepen & Events

Ben je geïnteresseerd in het maken van een groepsreservering of het organiseren van een event bij Qlique? Hieronder kan je onze brochure downloaden met meer informatie voor groepen of events. Als je vragen hebt of als je een offerte aan wilt vragen, dan kan je het formulier onderaan deze pagina invullen. We nemen dan dan zo snel mogelijk contact met jou op.
Vraag offerte aan

logo-qlique-amsterdam-restaurant-bar-pijp-leuk-terras

Nieuwsgierig? We leiden je met liefde rond!

Tijdens een locatie bezoek bespreken we graag de mogelijkheden van jouw event. Wil je dit liever telefonisch bespreken? Dan kan dat natuurlijk ook! Download hieronder de brochures voor de mogelijkheden.

Brochure Brochure (ENG)

Please enter a number from 10 to 250.
DD dash MM dash YYYY

“Voor ons was het zeer geslaagd! Iedereen was blij en het eten was erg lekker. De bediening was goed, genoeg drinken en de kwaliteit van het eten was ook goed. Zeker een aanrader!”

– Habs & Louis

“Evenement was geweldig, iedereen had een geweldige tijd. De barmannen maakten er ook een feest van. Locatie was perfect voor dit evenement, gezellig en service was geweldig!”

– ABN AMRO bank

“Geweldige avond gehad. Overgangen van borrel naar diner en van diner naar borrel waren heel goed . De locatie was perfect voor het aantal mensen, meteen een fijne sfeer gemaakt. Van veel mensen op kantoor gehoord dat ze het erg naar hun zin hebben gehad en dat ze zeker snel bij jullie komen eten. Ze vonden alles top en van hoge kwaliteit.”

– Pernod Ricard

“Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en konden we eerst wat drinken aan de bar. Eenmaal aan tafel werden we fantastisch bediend. We hadden verschillende gerechten en alles was heerlijk. Ook met allergieën en vegetariërs werd rekening gehouden. Muziek ging wat harder later op de avond en we zijn tot het einde gebleven. Een echte aanrader! Tot ziens!”

– Philip Morris

Drag me!