JFK: “Qlique viert een bijzonder nieuw menu”

Door Stan op de Weegh
Lees het hele artikel hier: artikel JFK

frans-eten-lekker-qlique-restaurant-pijp-amsterdam-bar
We genieten allemaal langzamerhand weer van het mooie weer. Als wij aan dat mooie zonnetje denken, dan denken we automatisch ook aan lekker eten. Restaurant Qlique komt in juni met een nieuw bijzonder menu. Zo kun je nu de betoverende smaken van Zuid-Europa proeven in ons kikkerlandje.

Het mediterrane restaurant vind je in de bruisende Amsterdamse wijk De Pijp. Bezoekers van Qlique worden door het romantische en zorgvuldig samengestelde interieur al direct ondergedompeld in een mediterrane bubbel, met bijvoorbeeld invloeden uit de Spaanse eilanden, de Qôte d’Azur en Toscane.

Qlique komt met een nieuw menu
Mede door het fraaie interieur is het restaurant erg populair geworden. De kaart van Qlique sloot altijd al nauw aan op deze ambiance. Maar nu hebben de chefs van het restaurant deze nog verder aangescherpt. Bezoekers kunnen zich door het brede scala aan gerechten op de nieuwe kaart nu wagen aan bekende smaken of juist geprikkeld worden door nieuwe ervaringen.

Wat te denken van bijvoorbeeld de carpaccio met gorgonzola en hazelnoot, de iberico bellota met stracciatella en meloen, de gekonfijte knolselderij met selderij en limoncello of de asperges & bimi met mosselen en garnalen. Zo stap je in een nieuwe wereld van smaken.

Het team van Qlique is erg enthousiast over de smaakvolle gerechten en de nieuwe kaart. Het Zuid-Europa- en het Middellandse Zee-gevoel is nu nog beter te voelen in de Amsterdamse Pijp. ‘We kijken ernaar uit om gasten te verwelkomen en hen te laten genieten van de smaken van Zuid-Europa in een romantische mediterrane ambiance.’

Als gast kun je top-notch service verwachten en ga je ook naar huis met frisse kennis over diverse wijnen, gerechten en smaken. Zo is er voor de echte liefhebbers altijd iets te ontdekken en zijn ook de minder grote ‘kenners’ altijd verzekerd van het beste advies voor bij hun gerecht. Uiteraard is er voor hen die liever een cocktail drinken ook een ruime keus. Vanuit de prachtige en centraal in het restaurant gelegen bar worden tot ’s avonds laat de meest smaakvolle cocktails bereid.

Benieuwd? Laat je smaakpapillen verwennen door de heerlijke gerechten op de nieuwe kaart van Qlique. Kom langs, dompel je onder in de sfeer en de spijzen en beleef een onvergetelijke mediterrane avond in hartje Amsterdam.